Vi udvikler apps der skaber værdi for din forretning

Alt efter dine ønsker og behov tilbyder vi sparring samt rådgivning omkring valg af platform. Vi udvikler og designer iOS og Android apps. (Native, hybrid og/eller mobil app).

Typer af app løsninger

  • Native apps er udviklet til én bestemt type platform. F.eks. iOS, Android eller Windows app. Performance på en native app er i top og udnyttelsen af enheden er optimal da man specifikt anvender telefonens funktionaliteter.

  • Mobil app (responsive) er ofte udviklet ved hjælp af de samme teknologier som hjemmesider (HTML5, Javascript m.m.). Mobil app kører i en browser, Chrome/Internet explore osv. Mindre ressourcekrævende at udvikle. Lidt som at opbygge en hjemmeside, men fungerer tildels på alle platforme - dog er der begrænsninger da man ikke kan udnytte alle funktioner fra en telefon via denne løsning.

  • Hybrid app blandes teknologierne fra en native app og en mobil app. Det er ofte også nemmest at vedligeholde 2 identiske apps via. denne løsning.

Vi er specialister i App udvikling.
Lad os hjælpe dig med at skabe vækst for din app forretning.

Kontakt ZenRockers

Et udvalg af smartphone apps ZenRockers har designet/udviklet for vores kunder

Lad os hjælpe dig med at skabe mere-succes for din forretning

Har du brug for app udvikling? Vi har stor erfaring med udvikling af alle typer apps og kan udvikle lige den du står og mangler til din forretning.

Kontakt ZenRockers